“Крис – транс Елена” ЕООД е основана през 2008 г. в гр. Елена. Занимава се основно с дърводобив като притежава лиценз за лесовъдство. Произвежда дървен материал за строителство – всички размери дъски, греди, летви и т.н.. От създаването си до сега многократно разширява дейността си, за да постигне настоящият си размер. След разрастването си добавя и нови две направления – дърва за огрев и производство на евро палети.
Фирмата разполага със собствени горски масиви в околностите на гр. Елена, които поддържа и експлоатира, като се стреми към устойчиво развитие на отрасъла в региона. Близостта до балкана позволява добра гъвкавост в планирането на продукцията.

“Крис – транс Елена” ЕООД притежава необходимата техника и оборудване за дърводобивна дейност, производствена и търговска база, машини за прераборка, превозни средства за извозване и транспорт.

След закупуването на багери и булдозер, фирмата се занимава и с почистване на парцели и трасета, прави горски пътища и извършва изкопни работи във Великотърновският регион и страната.

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМЕ

Дърводобив

Добиваме дървесина, която преработваме в нашият цех

виж повече

Дървен материал

Добиваме дървесина, която преработваме в нашият цех

виж повече

Европалети

Изработваме европалети със стандартни размери и по поръчка в неограничени количества

Свържи се с нас

До къде сме стигнали

Продължаваме напред с още по-силна мотивация да увеличим цифрите многократно.

0
Изпълнени поръчки
0
Доволни клиенти
0
Фирмени празненства
0
Изчистени парцела